Välj filter
Pris
45 kr95 kr

SJÖSÄKERHET

Seapax erbjuder diverse sjösäkerhetsprodukter och har ett nära samarbete med ett flertal rederier. Distributionen anpassas utifrån kundens behov och vi skräddarsyr offerterna därefter.

När fler än en person ombord har kunskap om manövrering och navigation så ökar tryggheten och säkerheten ombord. Att båten dessutom har den utrustning som krävs för färden är varje skeppares ansvar. Det finns ett antal artiklar som kan vara bra att ha ombord. Detta informerar Seapax om i våra utbildningar.  Utöver flytvästar har vi valt några enkla hjälpmedel för att du lättare ska kunna hjälpa din besättning tillbaka på båten, om olyckan skulle vara framme. Rätt utrustning och en bra utbildning ger dig en säkrare tillvaro till sjöss.

För dig som ska segla på havet eller deltaga i t ex ÅF Offshore Race eller Seapilot 2Star finns tips och råd framtagna av KSSS, klicka här.

Seapax har även tillsammans med Niklas Kranz på Sittbrunnen gått igenom hans båt Havsorkestern inför 2016 års upplaga av ÅF OFfshore Race. Kolla gärna filmen här:
https://sittbrunnenplay.solidtango.com/widgets/embed/2oy92yd3?auto_play=false


Välkommen att kontaka vår kundservice på tfn 08 562 158 70, eller via mail: info@seapax.se