Sortera efter
Pris˄˅

Instruktör på egen båt

Vill du att vi ska skräddarsy en kurs som passar just dig och dina behov?

Är du nybörjare och vill lära dig segligen från grunden - eller har du kanske gått och funderat på när du ska våga hissa spinnakern som har leget i segelsäcken sedan du köpte båten? Då kan instruktör på egen båt vara ett bra alternativ. Vi anpassar utbildningen till dina kunskaper - det finns alltid något mer att lära. Fördelen är du blir mer hemma i din egen båt och kan lära dig mer om din båts egenskaper. Exempel på vad du kan lära dig - allt om segling, navigation i teori och praktik, praktisk radarnavigering (förutsatt att du har radar ombord) motorkunskap, sjösäkerhet, manöverträning, körteknik, skydd mot brand och vatteninträngning. Vi har rutinerade instruktörer som har en mycket bred kompetens och är vana att lära ut.

Tag med familjen eller kompisgänget på 1- eller 2-dagarskurs! Ge oss några förslag på datum så återkommer vi till dig snarast! Priset för den här kursen är 845 kr/timme inkl moms.

Kurslängd: minimi 5 timmar. Om båten befinner sig utanför en radie av 4 mil från Stockholm Tillägg: 25 kr/mil i bilersättning och 450,-/timme inkl moms för restid.